середа, 8 грудня 2010 р.

Історія Me to You Bear



Плюшеві Ведмедики Me to you з гарними маленькими оченятами, сіреньким хутром та голубими носиками. Як не любити ці милі іграшки?!!
Історія появи та походження імені ведмедиків — «Тедді» пов'язане з ім'ям президента Америки. Причому так до кінця і не відомо, де ж створили першу іграшку Me to you, в Європі чи в Америці. Першого іграшкового ведмедика, який стояв на двох лапах, а не на чотирьох, створив німецький дизайнер.
Проте, власне Teddy Bear, з'явився в зв'язку з пригодою Теодора Рузвельта на полюванні. Коли Теодору запропонували отримати мисливський трофей, та вистрілити в прив'язаного ведмедика, він відмовився це зробити і наказав відпустити малюка на свободу. Цей випадок надихнув власника одного з магазинів, який викроїв і створив іграшкового ведмедика.
Своє творіння він підписав «Teddy's bear», тобто — ведмідь Теодора. Це ім'я і закріпилося за іграшкою, яка згодом стала однією з представниць серії іграшок Me to you.
Далі до виробництва цих ведмедів активно підключилися англійські дизайнери. Іграшки та аксесуари Me to you завжди були ідеальним дарунком, здатним виразити любов, турботу  та дружбу.
Раніше окрім м'яких іграшок, зображення ведмедика було лише на листівках. Але зараз сіренького ведмедика можна побачити на шкільних портфелях і наплічниках, на олівцях і ручках, на парасольках, магнітах і келихах, на чашках, фоторамках, брелках для ключів і мобільних телефонів, на весільних альбомах, серветках, кульках, подушках, шапочках... всього не перерахувати!

Немає коментарів:

Дописати коментар