середа, 8 грудня 2010 р.

Компания «Steiff»

Ведмедики Me to you стали відомими завдяки німецькій фірмі «Steiff». Заснована в 1880 році як невелике сімейне підприємство з виготовлення іграшок, фірма «Steiff» сьогодні є однією з найуспішніших компаній в іграшковій індустрії. І все завдяки тому, що в 1902 році тут почали випускати ведмедиків Me to youЦе була концептуально нова іграшка, адже цими ведмедиками могли грати навіть хлопчики.  
До речі, ведмедик Tatty був не першим знаковим винаходом фірми «Steiff». У 1879 році вона випустила кумедного м'якого слоника, котрий одразу ж сподобався малечі. Успіх слоника підштовхнув фірму до подальших пошуків вдалих моделей м'яких іграшок. Так з'явився легендарний Teddy Bear. Проте засновниці компанії — Маргарет Штайфф ведмежа, створене її племінником  Ріхардом  спочатку не дуже сподобалося. Їй здавалося, що плюшевого ведмедика ніхто не купить. Але реакція публіки на іграшку на першому ж ярмарку перевершила всі очікування. Американський підприємець придбав тритисячну партію Me to you, і вона була розкуплена, практично, відразу! 
Сьогодні ведмедиків Me to you можна купити в будь-якій країні світу. Їх легко упізнати за невеличким ґудзичком на вусі та ярликом під ним із гаслом компанії «Steiff» —  «Дітям підходить лише найкраще».

Немає коментарів:

Дописати коментар